Become Strong

Personal training

Personal training is voor iedereen die onder begeleiding, op een veilige en verantwoorde manier zijn of haar doelstelling wil bereiken. Of  uw doelstelling nu ontspanning, gezond bewegen, afslanken, aankomen of prestatiegericht is, ik help u met het behalen ervan. Zoekt u een professional die u inspireert, motiveert en stimuleert om het beste uit lichaam en geest te halen, bent u bij mij aan het juiste adres!

Personal training is een op maat gemaakte 1-op-1 training waarin uw doelen centraal staan. Tijdens een gratis intake worden deze doelen, uw huidige lichamelijke conditie, knowhow en ervaring met training besproken en aan de hand daarvan maak ik een voor u ideaal trainingstraject. Tijdens het traject hebben we een aantal meetmomenten om zo de voortgang bij te houden. Afhankelijk van deze meetmomenten wordt het programma periodiek aangepast.

Personal training via BecomeStrong is overigens niet locatie gebonden. Geeft u de voorkeur aan trainen in een voor u vertrouwde omgeving, dan beschik ik over de juiste middelen om zelfs bij u thuis te kunnen trainen.