Become Strong

Afvallen

Bent u die extra kilootjes ook zo zat? Heeft u al meerdere malen geprobeerd af te vallen maar geeft het nooit een blijvend resultaat? Vergeet diëten en kies voor een levensstijl met een blijvend resultaat.

In mijn ogen zijn diëten met een einddatum niet de oplossing. Na weken van ploeteren heeft u eindelijk het gewenste resultaat bereikt. Dolgelukkig valt u weer terug in uw oude patroon en de kilo's vliegen er weer aan. Naast dat dit voor u zeer vervelend is, heeft het ook nog eens nadelige gevolgen voor uw lichaam. Slank worden en blijven doet u dus niet met een dieet, maar met een andere levensstijl. BecomeStrong helpt u bij het realiseren van deze nieuwe life-style. Door kleine aanpassingen in uw huidige levenswijze kan in sommige gevallen al heel veel bereikt worden en juist door kleine aanpassingen kunt u gemakkelijk wennen aan de nieuwe situatie. U voelt zich snel fitter en lekkerder in uw vel en zal nooit meer terug willen naar uw oude manier van leven.

Door een combinatie goede training en  juiste voeding welke perfect in uw huidige leven past, zullen de kilo's voorgoed verdwijnen. Resultaat: een slanker en sterker lichaam dat vaak gepaard gaat met minder lichamelijke klachten en een beter zelfbeeld.